Ingredients
-
200 gram roerbakgroenten
-
200 gram (gekruide) aardappel partjes
-
200 ml kokosmelk
-
60 gram kikkererwten
-
1 eetlepel curry madras kruiden
Directions
Soms heb je van die dagen dat je alleen voor jezelf hoeft te koken en niet te moeilijk wilt doen. Ik ben dan altijd op zoek naar 1-persoons gerechten die meestal ook maar 1 pan in beslag nemen (want: afwas is niet leuk). Dit recept voor curry maak ik regelmatig wanneer ik alleen voor mezelf kook en het is zo makkelijk en toch gezond!
Steps
1
Done
|
Verhit wat olie in een pan en bak de groenten samen met de Curry Madras kruiden ongeveer 5 minuten. |
2
Done
|
Voeg de aardappelpartjes en de kokosmelk toe en laat dit 10 minuten zachtjes koken. |
3
Done
|
Spoel de kikkererwten af en voeg deze als laatste toe aan het hele gerecht en laat 1 minuut meebakken. Voeg peper en zout toe naar smaak. |