• Home
  • Champignon ragout
0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
200 gram kipfilet
1 eetlepel tarwebloem
2 theelpels maizena
20 gram roomboter
400 gram champignons
200 ml verse slagroom
2 theelepels dragon
4 pasteitjes

Nutritional information

964 kcal
calorieën
70.5 gram
vet
46.1 gram
eiwit
35.3 gram
koolhydraten
3.2 gram
vezels
Champignon ragout

Champignon ragout

  • 15 min
  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Eens moet de eerste keer zijn. Zo ook het zelf maken van champignon ragout! En nee, het is echt niet alleen een winter-gerecht, het kan ook heel lekker zijn als je snel een gerechtje op tafel wil zetten, als voorgerecht of als hapje met mini pasteitjes!

Steps

1
Done

Zet de oven aan en bak de pasteitjes zoals aangegeven op de verpakking.

2
Done

Snijd de kipfilet in blokjes en bestrooi deze met 1 el tarwebloem en wat peper en zout.

3
Done

Bak de kipfilet in een pan op hoog vuur voor ongeveer 5 minuten in de boter.

4
Done

Snijd ondertussen de champignons in reepjes. Voeg deze na 5 minuten toe aan de kip en laat het vuur hoog staan.

5
Done

Voeg na 3 minuten de slagroom en dragon toe en laat dit eventjes meekoken. Voeg 1 of 2 tl maizena toe om de ‘saus’ wat dikker te maken en laat dit 3 minuten inkoken.

6
Done

Snijd de kopjes van de pasteitjes eraf en vul het pasteitje met de ragout en bestrooi met wat fijngesneden rucola.

Romy Vossen

previous
Ovenschotel met tonijn, tomaat en paprika
next
Pittige salami schotel
previous
Ovenschotel met tonijn, tomaat en paprika
next
Pittige salami schotel

Add Your Comment