0 0
Curry madras

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
200 gram zilvervliesrijst
300 gram kipfilet
3 tomaten
1 rode ui
2 tenen knoflook
1 rode paprika
400 gram bloemkoolroosjes
250 ml kokosmelk
4 eetlepels Patak's kruidenpasta madras
1 limoen

Nutritional information

827 kcal
calorieën
42.8 gram
vet
59.1 gram
eiwit
43.6 gram
koolhydraten
10.1 gram
vezels

Curry madras

  • 20 min
  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Curry madras is een typisch recept uit de Indiase keuken. Ik heb verschillende bereidingen geprobeerd en heb nu een favoriet recept wat niet al te moeilijk is, maar wel boordevol groenten en erg lekker 😊. Lees gauw verder om het recept te maken!

Steps

1
Done

Kook de rijst volgens de verpakking gaar

2
Done

Snijd de kipfilet in blokjes en bak deze totdat ze goudbruin zijn.

3
Done

Snijd ondertussen de tomaten, paprika en ui in blokjes, snijd de knoflook fijn en de bloemkool in roosjes als je deze nog niet gesneden had gekocht.

4
Done

Is de kip gaar? Voeg dan alle groenten toe aan de kip en wok deze ongeveer 5 minuten. Voeg na 5 minuten de Kruidenpasta toe en bak deze op hoog vuur 2 minuten mee.

5
Done

Voeg daarna de kokosmelk toe en laat deze 10 minuten op sudderen op middelmatig vuur. Voeg naar smaak wat peper en zout toe

6
Done

Serveer de rijst en het kip-groenten mengsel op je bord. Snijd de limoen doormidden en besprenkel je gerecht naar smaak met de limoen. Smakelijk eten!

Romy Vossen

previous
Banketstaaf met 5 ingrediënten!
next
Zelfgemaakte hutspot met rookworst
previous
Banketstaaf met 5 ingrediënten!
next
Zelfgemaakte hutspot met rookworst

Add Your Comment