• Home
  • Feesthap: Gevuld stokbrood
0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 volkoren stokbrood
150 gram gehakt
1 ei
2 eetlepels chilisaus
2 tenen knoflook
1 rode ui
1 eetlepel paprikapoeder
50 gram geraspte kaas
peper en zout

Nutritional information

141.9 kcal
calorieën
5.1 gram
vet
7.7 gram
eiwit
15.7 gram
koolhydraten
1.5 gram
vezels
Feesthap: Gevuld stokbrood

Feesthap: Gevuld stokbrood

Lekker voor op een feestje

  • 30 min
  • Serves 10
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Happy birthday to me and my dad! Ik ben op dezelfde dag jarig als mijn vader en meestal maken wij er een gezellig feestje van bij mijn ouders thuis! Mijn vader regelt de drankjes en ik regel de hapjes. Goede verdeling toch! Dit jaar wilde ik eens iets anders maken dan normaal, dus bedacht ik mijn variatie op gevuld stokbrood. Lees snel verder voor het recept.

Steps

1
Done

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2
Done

Snijd de ui, paprika en knoflook in kleine stukjes.

3
Done

Meng in een kom het gehakt met de ei, knoflook, paprika en ui in een kom goed door elkaar. Voeg daarna de paprikapoeder en de chilisaus toe. Voeg naar smaak peper en zout toe.

4
Done

Hol het stokbrood uit aan de bovenkant en vul het daarna met het gehaktmengsel. Strooi hier wat geraspte kaas over en zet dit 20 minuten in de oven. Smakelijk!

Romy Vossen

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Peking eend
next
Fajitas met kip van Jamie Oliver
previous
Peking eend
next
Fajitas met kip van Jamie Oliver

Add Your Comment