• Home
  • Gele curry met tempeh
0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
300 gram zoete aardappel
400 gram sperziebonen
150 gram tempeh
1 pakje gele curry pasta
300 ml kokosmelk

Nutritional information

744 kcal
Calorieën
46.2 gram
Vet
18.5 gram
Eiwit
55.8 gram
Koolhydraten
14.3 gram
Vezels
Gele curry met tempeh

Gele curry met tempeh

  • 25 minuten
  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Eindelijk een geheel vegan recept! Én.. het smaakte ook nog eens superlekker! Ik zie steeds meer vegetarische en veganistische producten op de markt komen en daar heb ik nog niet zoveel ervaring mee. Ik vond het dan ook superspannend om een recept te maken met tempeh en te kijken hoe dit smaakt. Zelfs mijn vriend is om! Ben jij ook benieuwd naar vleesvervangers, maar heb je hier nog niet zoveel ervaring mee? Probeer om te beginnen dan eens dit recept!

Steps

1
Done

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2
Done

Was de zoete aardappel en snijd ze vervolgens in kleine blokjes. Je hoeft ze niet te schillen.

3
Done

Doe de zoete aardappels in een ovenschaal, schenk er een klein beetje olijfolie over en zet dit 15 minuten in de oven.

4
Done

Kook in een pan de sperziebonen gaar. Ik heb gebroken sperziebonen gebruikt en ze in 8 minuten gaar gekookt.

5
Done

Snijd de tempeh in kleine blokjes. Verwarm wat olie in een wokpan en bak hierin de tempeh totdat het een beetje bruin kleurt (ongeveer 5 minuten).

6
Done

Voeg de gele currypasta en kokosmelk toe en bak dit 5 minuten mee.

7
Done

Voeg daarna de sperziebonen & zoete aardappel toe en meng dit goed door en laat het nog even mee bakken.

Serveer de currypasta in een kommetje en decoreer met wat bosui. Smakelijk eten!

Romy Vossen

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Red velvet cupcakes met icing
next
Peren taart
previous
Red velvet cupcakes met icing
next
Peren taart

Add Your Comment