Ingredients
-
350 gram zoete aardappelfrietjes
-
200 gram kippendijfilet
-
1 eetlepel shoarma kruiden
-
1 zakje ijsbergsla
-
200 gram snoeptomaatjes
-
een halve komkommer
-
2 plakjes cheddar kaas
-
30 ml knoflooksaus
-
2 eetlepels gefruite uitjes
Directions
Een echte kapsalon? Die heb ik nog nooit gehad. Zonde van al die calorieën en daar kan ik veel meer lekkers van eten haha. Maaaaar ik heb een ”gezondere” versie van de patat kapsalon gemaakt en wat smaakte deze goed! Het kost meer werk dan een patatje bestellen, maar ik weet zeker dat het 10x lekkerder is. Snel aan de slag!
Steps
1
Done
|
Bak de zoete aardappelfrietjes af in de oven (zoals aangegeven op de verpakking). |
2
Done
|
Snijd de kippendijfilet in klene stukjes en bak deze in de pan. Voeg hier de shoarmakruiden aan toe. |
3
Done
|
Snijd de tomaatjes in vieren en de komkommer ook in vieren. |
4
Done
|
Begin met het opmaken van je patatje kapsalon. Doe onderin wat ijsbergsla. Leg hierop de zoete aardappelfrietjes, dan de kippendijfilet en daarop de komkommer, tomaat, gefruite uitjes, knoflooksaus en scheur een plakjes cheddar in een aantal stukjes. |