Ingredients
-
1 middelgrote zoete aardappel
-
2 handjes spinazie
-
1 teentje knoflook
-
3 eieren
-
25 gram cherrytomaten
-
2 eetlepels chilisausEventueel
Directions
Een omelet kent iedereen wel, maar wil je een omelet als diner eten dan is het belangrijk dat deze goed vult en ook groenten bevat! Dit recept is zo easy dat het lezen van het recept nog langer duurt dan het maken ervan ;)! Lees dus snel verder zodat je aan de slag kan!
Steps
1
Done
|
Snijd de zoete aardappel in plakjes of koop deze kant en klaar gesneden als frietjes. Verwarm wat olie in de pan en bak de zoete aardappel voor 5 tot 6 minuten |
2
Done
|
Klop ondertussen de 3 eieren in een schaaltje los en voeg wat peper & zout toe naar smaak. |
3
Done
|
Doe wat spinazie in de pan bij de zoete aardappel en bak even mee totdat de blaadjes slinken. |
4
Done
|
Schenk de geklutste eieren over de aardappel & spinazie, doe de deksel op de pan en zet het vuur wat lager. Laat dit ongeveer 5 minuten garen. Serveer met wat cherry tomaten & eventueel wat chilisaus |