• Home
  • Knapperige tortilla
0 0
Knapperige tortilla

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
200 gram biefstuk
2 eetlepels taco kruiden
1 teentje knoflook
1 paprika
1 eetlepel tomatenpuree
200 gram bonenmix
4 wraps
50 gram ijsbergsla
1 avocado
50 gram feta

Nutritional information

654 kcal
Calorieën
29.1 gram
Vet
43.3 gram
Eiwit
43.7 gram
Koolhydraten
18.1 gram
Vezels

Knapperige tortilla

  • 15 minuten
  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Ik zag dit online voorbijkomen en vond het zo’n leuk idee! De tortilla als bakje gebruiken voor de vulling! Heerlijk met biefstuk puntjes & avocado. En de verkruimelde feta geeft het een heerlijke kaassmaak. Lees snel verder voor het recept!

Steps

1
Done

Verwarm de oven op 225 graden. Bestrijk de tortilla met wat olijfolie aan beide kanten en duw ze in een ovenvast kommetje, zodat ze een mooie vorm aannemen. Schuif de tortilla's voor 5 minuten in de oven.

2
Done

Snijd ondertussen de biefstuk in plakjes en meng ze met de tacokruiden, knoflook en bak de biefstuk in de pan.

3
Done

Snijd ook de paprika in blokjes en bak deze mee in de pan samen met de tomatenpuree en de bonen. Laat dit mengsel voor 5 minuten pruttelen.

4
Done

Is de tortilla gaar? Zet het tortilla-bakje dan op een bord, leg onderin wat sla, daarop de biefstukpuntjes met de groenten en daarover kun je gesneden avocado en verkruimelde feta strooien. Smakelijk eten!

Romy Vossen

previous
Pittige curry met ei & broccoli
next
Gevulde zoete aardappel
previous
Pittige curry met ei & broccoli
next
Gevulde zoete aardappel

Add Your Comment