Ingredients
-
200 gram biefstuk
-
2 eetlepels taco kruiden
-
1 teentje knoflook
-
1 paprika
-
1 eetlepel tomatenpuree
-
200 gram bonenmix
-
4 wraps
-
50 gram ijsbergsla
-
1 avocado
-
50 gram feta
Directions
Ik zag dit online voorbijkomen en vond het zo’n leuk idee! De tortilla als bakje gebruiken voor de vulling! Heerlijk met biefstuk puntjes & avocado. En de verkruimelde feta geeft het een heerlijke kaassmaak. Lees snel verder voor het recept!
Steps
1
Done
|
Verwarm de oven op 225 graden. Bestrijk de tortilla met wat olijfolie aan beide kanten en duw ze in een ovenvast kommetje, zodat ze een mooie vorm aannemen. Schuif de tortilla's voor 5 minuten in de oven. |
2
Done
|
Snijd ondertussen de biefstuk in plakjes en meng ze met de tacokruiden, knoflook en bak de biefstuk in de pan. |
3
Done
|
Snijd ook de paprika in blokjes en bak deze mee in de pan samen met de tomatenpuree en de bonen. Laat dit mengsel voor 5 minuten pruttelen. |
4
Done
|
Is de tortilla gaar? Zet het tortilla-bakje dan op een bord, leg onderin wat sla, daarop de biefstukpuntjes met de groenten en daarover kun je gesneden avocado en verkruimelde feta strooien. Smakelijk eten! |