Ingredients
-
750 gram diepvries spinazie
-
400 gram zalmIk gebruik hiervoor zalm uit het vriesvak
-
200 gram roomkaas met kruiden
-
8 tot 10 lasagnebladen
-
100 gram geraspte kaas
Directions
Een van de lekkerste combinaties zijn spinazie en zalm en hoe lekker is dit in een lasagne! Zo kom je én aan voldoende groenten en krijg je ook nog eens een portie vis binnen. 2 porties vis per week eten blijkt nog knap lastig te zijn voor de meeste mensen. Ongeveer 15% van de Nederlandse bevolking eet voldoende vis. Daarom hier een recept met vis! Geniet ervan.
Steps
1
Done
|
Verwarm de oven op 200 graden |
2
Done
|
Haal de zalm en spinazie uit de diepvries. Als ik de vis iets sneller wil laten ontdooien, leg ik deze in een bak met lauw water. |
3
Done
|
Doe de spinazie in een pan en bak deze met een scheutje water totdat deze ontdooid is. |
4
Done
|
Als de zalm voldoende is ontdooid, kun je deze in reepjes snijden. |
5
Done
|
Nu kun je beginnen met de schaal te vullen! |
6
Done
|
Leg hier weer lasagne bladen op en maak nog zo’n laag: |
7
Done
|
Strooi hierover de geraspte kaas en zet 25 minuten in de oven. |