Ingredients
-
200 g pastaIk zou spaghetti kiezen
-
400 g spinazie
-
150 g gerookte kipreepjes
-
250 g champignons
-
300 g carbonara saus
Directions
De echte italiaanse klassieker: pasta carbonara. Ik hou enorm van deze pasta, omdat deze lekker romig smaakt. Toch is mijn versie anders dan de italiaanse klassieker, omdat ik ervan houd om er nog extra veel groenten bij te doen. Ik heb hier vlinder pasta gebruikt voor dit recept, maar ik denk dat spaghetti het lekkerste is voor dit recept!
Steps
1
Done
|
Kook de pasta volgens de bereidingswijze gaar. |
2
Done
|
Doe in een wokpan een klein beetje water en laat de spinazie geleidelijk slinken in de pan. |
3
Done
|
Zodra de spinazie geslonken is, laat je de spinazie even uitlekken. Voeg daarna de gerookte kipreepjes en de 250 gram champignons toe. |
4
Done
|
Voeg na 4 minuten de carbonara saus toe aan de spinazie, kip en champginons. Doe wat pasta op een bord en schep hierop de saus. Liever niet saus uit pot? Binnenkort een recept online over hoe je zelf een carbonara saus kan maken! |