0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
200 g pasta Ik zou spaghetti kiezen
400 g spinazie
150 g gerookte kipreepjes
250 g champignons
300 g carbonara saus

Nutritional information

408 kcal
calorieën
17.1 gram
vet
35.2 gram
eiwit
35.9 gram
koolhydraten
9.1 gram
vezels
Makkelijke pasta carbonara

Makkelijke pasta carbonara

Nog meer groenten? Voeg dan bijvoorbeeld extra broccoli toe.

  • 15 minuten
  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

De echte italiaanse klassieker: pasta carbonara. Ik hou enorm van deze pasta, omdat deze lekker romig smaakt. Toch is mijn versie anders dan de italiaanse klassieker, omdat ik ervan houd om er nog extra veel groenten bij te doen. Ik heb hier vlinder pasta gebruikt voor dit recept, maar ik denk dat spaghetti het lekkerste is voor dit recept!

Steps

1
Done

Kook de pasta volgens de bereidingswijze gaar.

2
Done

Doe in een wokpan een klein beetje water en laat de spinazie geleidelijk slinken in de pan.

3
Done

Zodra de spinazie geslonken is, laat je de spinazie even uitlekken. Voeg daarna de gerookte kipreepjes en de 250 gram champignons toe.

4
Done

Voeg na 4 minuten de carbonara saus toe aan de spinazie, kip en champginons. Doe wat pasta op een bord en schep hierop de saus.

Liever niet saus uit pot? Binnenkort een recept online over hoe je zelf een carbonara saus kan maken!

Romy Vossen

previous
Groenten lasagne
next
Pompoen curry
previous
Groenten lasagne
next
Pompoen curry

Add Your Comment