• Home
  • Makkelijke rijst met sajoer boontjes
0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
450 gram sperziebonen
200 gram zilvervliesrijst
200 gram kipshoarma
1 pakje sajoer boontjes

Nutritional information

462 kcal
Calorieën
14.9 gram
Vet
32.3 gram
Eiwit
46.1 gram
Koolhydraten
9.3 gram
Vezels
Makkelijke rijst met sajoer boontjes

Makkelijke rijst met sajoer boontjes

Lekker met sperziebonen!

Maar 4 ingrediënten!

  • 25 minuten
  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Toe aan een wel héél makkelijke maaltijd? Dit recept heeft maar 4 ingrediënten dus is ideaal voor wanneer je geen zin hebt om met zware boodschappentassen naar huis te sjouwen, maar wanneer je wel een prima maaltijd op tafel wilt!

Steps

1
Done

Snijd de uiteindes van de sperziebonen en snijd de sperziebonen doormidden. Kook deze in ongeveer 5 a 10 minuten beetgaar.

2
Done

Als de sperziebonen gaar zijn giet je deze af en kook je daarna de rijst in ongeveer 10 a 12 minuten gaar en giet deze daarna ook af.

3
Done

Nét voordat de rest gaar is, bak ik de kipshoarma in een wokpan ongeveer in 10 minuten gaar. Is de kip gaar? Dan voeg ik de sperziebonen toe en laat ik deze 2 minuten meebakken.

4
Done

Voeg de boemboe mix voor sajoer bonen toe aan de kip en sperziebonen en voeg 150 ml water toe. Laat dit 5 minuten sudderen.

5
Done

Serveer de rijst op een bord (ongeveer 100 gram per persoon) en voeg hierbij de helft van de kip en sperziebonen mix toe. Smakelijk eten!

Romy Vossen

previous
Romige lasagne met champignons & spinazie
next
Ovenschotel met tonijn, tomaat en paprika
previous
Romige lasagne met champignons & spinazie
next
Ovenschotel met tonijn, tomaat en paprika

Add Your Comment