Ingredients
-
500 gram gnocchi
-
250 gram champignons
-
300 gram kippendijfilet
-
250 gram paprika
-
200 gram zuivelspread met bieslook
-
100 gram geraspte kaas
Directions
Een lange werkdag, veel file en dan ook nog koken.. dat vraagt om een ovenschotel! Deze is snel te maken, bevat voldoende groenten en is ook nog eens lekker! Vooral met gnocchi, geen idee hoe ik het uitspreek (weet jij het?), maar ik vind het een fijne afwisselende pasta soort!
Steps
1
Done
|
Verwarm de oven voor op 200 graden |
2
Done
|
Snijd de kip in blokjes en bak deze in een wokpan. |
3
Done
|
Snijd ondertussen de champignons in stukjes en de paprika’s in reepjes. |
4
Done
|
Kook de gnocchi gaar. Op de verpakking staat hoelang je deze moet koken, maar ik moest de gnocchi 3 minuten koken. |
5
Done
|
Is de kip gaar? Voeg dan de champignons en paprika toe en laat dit even 5 minuten mee bakken. |
6
Done
|
Voeg de zuivelspread toe aan de gekookte gnocchi, de kip en de groenten. |
7
Done
|
Verdeel het gehele mengsel in een ovenschaal en strooi hier de kaas over. Zet de ovenschotel ongeveer 10 minuten in de oven en klaar! |