• Home
  • Ovenschotel met tonijn, tomaat en paprika
0 0
Ovenschotel met tonijn, tomaat en paprika

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
200 gram volkoren penne
1 blikje tonijn
2 stuks paprika
1 ui
400 gram tomatenblokjes
70 gram tomatenpuree
2 tenen knoflook
1 bol mozzarella
2 eetlepels basilicum
100 gram geraspte kaas

Nutritional information

608 kcal
Calorieën
26.3 gram
Vet
47.2 gram
Eiwit
40.6 gram
Koolhydraten
9.8 gram
Vezels

Ovenschotel met tonijn, tomaat en paprika

  • 20 minuten
  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Een ovenschotel is altijd een goeie uitkomst! Wanneer ik geen tijd heb om te koken in de avond, maak ik vaak de ovenschotel de dag ervoor of in de ochtend en zet ik het in de koelkast. Wanneer ik dan thuiskom, hoeft de ovenschotel nog maar 20 minuten in de oven en kun je aanschuiven! Dit recept is dan ook erg lekker en een afwisseling, omdat je tonijn gebruikt!

Steps

1
Done

Kook de pasta volgens de bereidingswijze in ongeveer 10 minuten gaar. Verwarm de oven voor op 200 graden.

2
Done

Snijd de ui en paprika in stukjes en doe de knoflook in een knoflookpers. Verhit wat olie in een wokpan en bak hierin de ui, paprika en knoflook.

3
Done

Voeg na 5 minuten de tomatenpuree, tomatenblokjes en basilicum toe en bak dit 1 minuut mee. Voeg daarna de tonijn toe met wat peper en zout en laat dit 5 minuten doorkoken.

4
Done

Voeg de pasta toe aan de wokpan en meng alles goed door elkaar. Voeg nu het gehele mengsel in een ovenschaal en leg hierop de mozzerella in plakjes gesneden op de ovenschotel en strooi hierover wat geraspte kaas. Zet dit voor 20 minuten in de oven.

Smakelijk eten!

Romy Vossen

previous
Makkelijke rijst met sajoer boontjes
next
Champignon ragout
previous
Makkelijke rijst met sajoer boontjes
next
Champignon ragout

Add Your Comment