0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
150 gram boter
100 gram suiker
wat druppels vanille extract
200 gram bloem
half zakje bakpoeder
1 theelepel kaneel
100 ml melk
30 ml water
2 peren

Nutritional information

235 kcal
Calorieën
12.6 gram
Vet
3.1 gram
Eiwit
27.1 gram
Koolhydraten
1.1 gram
Vezels
Peren taart

Peren taart

  • 60 minuten
  • Serves 10
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Een recept wat eigenlijk niet kan mislukken, dat is wat ik zocht! Ik heb het ontdekt met dit kleine peren taartje. Zelf ben ik niet zo gek op peer, maar in de beslag is het heel erg lekker! Het duurt helemaal niet zo lang en je verrast je gasten eens met iets anders!

Steps

1
Done

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2
Done

Klop de boter en de suiker luchtig met een mixer.

3
Done

Voeg de bloem, vanille extract, bakpoeder, kaneel, melk en water door het beslag en meng het tot een glad beslag.

4
Done

Bekleed een springvorm met bakpapier en schenk hierin het beslag.

5
Done

Snijd de peren in kwarten, verwijder de klokhuizen en snijd ze daarna in de lengte en leg ze vervolgens rondom op het beslag. Zet je perentaart voor ongeveer 30 minuten in de oven. Mocht het na 30 minuten nog niet gaar zijn, zet het beslag dan nog 5 minuten langer in de oven.

Romy Vossen

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Gele curry met tempeh
next
Groentenschotel met rijst en gehakt
previous
Gele curry met tempeh
next
Groentenschotel met rijst en gehakt

Add Your Comment