Ingredients
-
140 gram salami
-
250 gram pasta
-
2 stuks paprika
-
1 courgette
-
400 gram (pittige) tomatensaus
-
1 eetlepel italiaanse kruiden
-
50 gram geraspte kaas
-
Verse basilicum
Directions
Zoals je wel kan zien op mijn website, maak ik graag ovenschotels! Ze zijn snel klaar en je kan ze een dag eerder klaarmaken, zodat je ze op een drukke dag alleen nog maar in de oven hoeft te zetten! Daarnaast gooi ik ze boordevol groenten, waardoor ze ook nog eens gezond zijn! Lees snel verder voor het recept.
Steps
1
Done
|
Kook de pasta volgens de verpakking gaar en verwarm de oven op 200 graden. |
2
Done
|
Snijd de paprika's en courgette in stukjes. Roerbak deze ongeveer 5 minuutjes in een wokpan. Voeg daarna wat peper, zout en de Italiaanse kruiden toe aan de paprika's en courgette. |
3
Done
|
Snijd de salami in kwarten, maar houd ongeveer 2 plakken salami over voor de bovenkant. Voeg de overige salami met tomatenpasta toe aan de groenten. |
4
Done
|
Als de pasta klaar is, voeg je deze ook toe. Laat dit nog even een aantal minuten sudderen. |
5
Done
|
Doe het pastamengsel in een ovenschaal. Strooi hierover wat geraspte kaas en leg hierover wat plakjes salami. Doe dit voor 20 minuten in de oven. Garneer later de verse basilicum op je ovenschotel. Smakelijk eten! |