• Home
  • Pittige salami schotel
0 0
Pittige salami schotel

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
140 gram salami
250 gram pasta
2 stuks paprika
1 courgette
400 gram (pittige) tomatensaus
1 eetlepel italiaanse kruiden
50 gram geraspte kaas
Verse basilicum

Nutritional information

638 kcal
Calorieën
32.3 gram
Vet
29.4 gram
Eiwit
51.2 gram
Koolhydraten
11.3 gram
Vezels

Pittige salami schotel

  • 40 minuten
  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Zoals je wel kan zien op mijn website, maak ik graag ovenschotels! Ze zijn snel klaar en je kan ze een dag eerder klaarmaken, zodat je ze op een drukke dag alleen nog maar in de oven hoeft te zetten! Daarnaast gooi ik ze boordevol groenten, waardoor ze ook nog eens gezond zijn! Lees snel verder voor het recept.

Steps

1
Done

Kook de pasta volgens de verpakking gaar en verwarm de oven op 200 graden.

2
Done

Snijd de paprika's en courgette in stukjes. Roerbak deze ongeveer 5 minuutjes in een wokpan. Voeg daarna wat peper, zout en de Italiaanse kruiden toe aan de paprika's en courgette.

3
Done

Snijd de salami in kwarten, maar houd ongeveer 2 plakken salami over voor de bovenkant. Voeg de overige salami met tomatenpasta toe aan de groenten.

4
Done

Als de pasta klaar is, voeg je deze ook toe. Laat dit nog even een aantal minuten sudderen.

5
Done

Doe het pastamengsel in een ovenschaal. Strooi hierover wat geraspte kaas en leg hierover wat plakjes salami. Doe dit voor 20 minuten in de oven.

Garneer later de verse basilicum op je ovenschotel. Smakelijk eten!

Romy Vossen

previous
Champignon ragout
next
Groenten taco
previous
Champignon ragout
next
Groenten taco

Add Your Comment