Ingredients
-
5 Paprika-chili wraps
-
70 ml tomatenpuree
-
halve courgette
-
100 gram champignons
-
1 bol mozzarella
-
1 ei
-
75 gram geraspte kaas
-
100 gram kipfilet
Directions
Ik ben dol op de groentenwraps van No Fairytales, dat is wel duidelijk! Maar ik vind het ook lekker en licht om wraps te gebruiken als pizza bodem. Hierbij een recept voor de traditionele Pizza calzone met als basis groentenwraps Paprika-Chili. Dit recept is gebaseerd op de restjes die ik in huis had, maar voel je vrij om de wraps met alles te vullen wat jij lekker vindt of in huis hebt liggen.
Steps
1
Done
|
Verwarm de oven op 200 graden. |
2
Done
|
|
3
Done
|
Klop het ei los en bestrijk de rand langs de tomatensaus met een laagje ei. Vouw de wraps dubbel en druk de randen heel goed op elkaar. Zorg dat dit aan elkaar blijft plakken. Bestrijk ook de bovenkant met het losgeklopte ei en bestrooi met wat kaas. Zet dit voor 8 tot 10 minuten in je oven en klaar! Ik denk dat je met 2 of 3 wraps per persoon genoeg hebt! |