0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
300 gram verse pompoen ik koop deze in stukjes uit het koelvak
200 gram basmati rijst
400 gram bloemkool
300 gram kipfilet
200 ml kokosmelk
3 bosuitjes

Nutritional information

640 kcal
calorieën
25.2 gram
vet
56.3 gram
eiwit
42.4 gram
koolhydraten
7.5 gram
vezels
Pompoen curry

Pompoen curry

Een recept voor de koude, herfstachtige dagen.

  • 20 min
  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Het regent, het waait en het wordt kouder; het is herfst! Daarom heb ik onderstaand recept samen met mijn moeder bereidt op een regenachtige dag.

Steps

1
Done

Snijd de kip in stukjes en bak deze gaar in een pan

2
Done

Kook de pompoen en de rijst volgens de verpakking gaar.

3
Done

Giet de pompoen af en pureer deze.

4
Done

Snijd de bloemkool in kleine bloemkoolroosjes en voeg deze toe aan de kip en bak deze 2 minuten mee.

5
Done

Voeg de gepureerde pompoen, kokosmelk en wat zout toe aan de kip. Laat dit samen nog even garen voor ongeveer 7 minuten.

6
Done

Verdeel de rijst over de borden en garneer met de bosui.

Smakelijk eten!

Romy Vossen

previous
Makkelijke pasta carbonara
next
Spaghetti met spinazie gehaktballetjes
previous
Makkelijke pasta carbonara
next
Spaghetti met spinazie gehaktballetjes

Add Your Comment