Ingredients
-
300 gram risotto
-
300 gram kip
-
500 gram roerbakgroenten
-
1 bouillon blokje
-
100 gram geraspte kaas
Directions
Een gerecht met lekker weinig ingrediënten, maar waar je wel wat geduld voor moet hebben is deze lekkere risotto. Risotto maken duurt zeker 20 tot 30 minuten, omdat je de bouillon beetje bij beetje toevoegt, zodat de risotto deze goed kan opnemen. Maar dan heb je alvast wat om naar uit te kijken onder het koken 😉.
Steps
1
Done
|
Kook ongeveer 500 tot 750 ml water en voeg hier een bouillon blokje aan toe. Als het een goede bouillon is geworden zet je het vuur laag. |
2
Done
|
Bak ondertussen de kip gaar in een wokpan in ongeveer 10 minuutjes. |
3
Done
|
Voeg daarna de roerbakgroenten toe en bak deze ongeveer 5 minuten mee. |
4
Done
20 min
|
Voeg daarna de risotto rijst toe en voeg beetje bij beetje de bouillon toe. Dit duurt ongeveer 20 minuten. Heb geduld! |
5
Done
|
Zorg ervoor dat de bouillon goed in de risotto trekt. Als je merkt dat de bouillon niet meer goed wordt opgenomen, heb je voldoende toegevoegd. Eet smakelijk! |