• Home
  • Kip
  • Risotto met roerbakgroenten en kip
Risotto met roerbakgroenten en kip

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
300 gram risotto
300 gram kip
500 gram roerbakgroenten
1 bouillon blokje
100 gram geraspte kaas

Nutritional information

673 kcal
Calorieën
28 gram
Vet
63 gram
Eiwit
39 gram
Koolhydraten
6.1 gram
Vezels

Risotto met roerbakgroenten en kip

Een risotto die iedereen lekker vindt!

  • 30 min
  • Serves 2
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Een gerecht met lekker weinig ingrediënten, maar waar je wel wat geduld voor moet hebben is deze lekkere risotto. Risotto maken duurt zeker 20 tot 30 minuten, omdat je de bouillon beetje bij beetje toevoegt, zodat de risotto deze goed kan opnemen. Maar dan heb je alvast wat om naar uit te kijken onder het koken 😉.

Steps

1
Done

Kook ongeveer 500 tot 750 ml water en voeg hier een bouillon blokje aan toe. Als het een goede bouillon is geworden zet je het vuur laag.

2
Done

Bak ondertussen de kip gaar in een wokpan in ongeveer 10 minuutjes.

3
Done

Voeg daarna de roerbakgroenten toe en bak deze ongeveer 5 minuten mee.

4
Done
20 min

Voeg daarna de risotto rijst toe en voeg beetje bij beetje de bouillon toe. Dit duurt ongeveer 20 minuten. Heb geduld!

5
Done

Zorg ervoor dat de bouillon goed in de risotto trekt. Als je merkt dat de bouillon niet meer goed wordt opgenomen, heb je voldoende toegevoegd. Eet smakelijk!

Romy Vossen

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Makkelijke en snelle pokebowl
next
Lasagne met zalm en spinazie
previous
Makkelijke en snelle pokebowl
next
Lasagne met zalm en spinazie

Add Your Comment