Ingredients
-
half pak lasagnebladen
-
400 gram champignons
-
400 gram spinazie
-
1 kleine ui
-
1 teen knoflook
-
150 gram roomkaas met kruiden
-
50 gram bloem
-
50 gram boter
-
500 ml melk
-
150 gram geraspte kaas
Directions
Lasagne kun je in allerlei verschillende varianten serveren en eten en daarom heb ik nogmaals een lasagne recept voor op mijn website. Deze lasagne is zó lekker romig en de bechamelsaus is zo gemaakt. Lees snel verder voor dit lekkere romige recept.
Steps
1
Done
|
Verwarm de oven voor op 200 graden. |
2
Done
|
Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Giet wat olie in een wokpan en fruit hierin de ui en knoflook voor 2 minuten. |
3
Done
|
Snijd de champignon in stukjes en voeg deze toe aan de wokpan, bak de champignons voor 5 minuten mee. |
4
Done
|
Voeg beetje bij beetje de spinazie toe. Als alle spinazie is geslonken, doe ik het mengsel in een vergiet zodat al het overtollig water verdwijnt. Daarna doe ik alles weer in de pan en voeg ik de kruidenroomkaas toe en meng dit goed met de rest. |
5
Done
|
De bechamelsaus is makkelijk te maken. Smelt de boter in een pannetje en voeg daarna de bloem toe. Roer dit met een garde, zodat de boter en bloem aan elkaar kleven. |
6
Done
|
Begin je ovenschaal te vullen met het champignon-spinazie mengsel. Leg hierop de lasagne bladen. Daarop doe je wat bechamelsaus en zo ga je door. Eindig met het champignon-spinazie mengsel en strooi hieroverheen nog wat geraspte kaas. Zet dit voor 30 minuten in de oven. |