• Home
  • Snelle aardappel ovenschotel met ricotta
0 0
Snelle aardappel ovenschotel met ricotta

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
500 gram voorgekookte aardappel schijfjes
125 gram ricotta
100 gram kookroom
100 gram geraspte kaas
100 gram (geraspte) hamblokjes
200 gram champignons
1 eetlepel peterselie
1 eetlepel dille

Nutritional information

795 kcal
Calorieën
54.6 gram
Vet
39.1 gram
Eiwit
33.8 gram
Koolhydraten
4.7 gram
Vezels

Snelle aardappel ovenschotel met ricotta

  • 30 minuten
  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Elke week staat hier wel een ovenschotel recept op tafel. Het is zo makkelijk om te maken wanneer je geen tijd hebt of alvast een dag eerder dan gepland. Daarom hier weer een nieuwe ovenschotel op mijn website met aardappel en ricotta, lekker romig!

Steps

1
Done

Verwarm de oven op 200 graden.

2
Done

Meng in een bakje de ricotta, dille, peterselie, room en wat peper en zout. De aardappelschijfjes zijn al voorgekookt en hoef je dus niet meer perse te bakken. Leg onderin de ovenschotel eerst wat aardappelschijfjes, daarop leg je het ricotta-mengsel en daar boven wat champignons met hamblokjes.

3
Done

Ga zo door totdat je met een laagje ricotta eindigt. Strooi hierover wat geraspte kaas en zet dan de ovenschotel voor 20 minuten op 200 graden in de oven. Serveer met wat rucola of wat extra groenten!

Romy Vossen

previous
Pizza calzone met groenten wraps
next
Broccolirijst met groenten-kip balletjes
previous
Pizza calzone met groenten wraps
next
Broccolirijst met groenten-kip balletjes

Add Your Comment