Ingredients
-
200 gram volkoren spaghetti
-
300 gram diepvries spinazie
-
2 teentjes knoflook
-
2 volkoren beschuiten
-
300 gram gehakt
-
1 eetlepel italiaanse kruiden
-
400 gram tomatensaus
-
1 ei
Directions
Zelf gehaktballen maken kan best wel tijd in beslag nemen, maar ik heb nu een recept waarbij je zelf gehaktballen maakt mét 400 gram spinazie! Zo heb je dus vlees en groenten in één en hoef je alleen nog maar de pasta en pastasaus toe te voegen. Dit recept is dus wel voor wanneer je wat meer tijd hebt, maar zeker het proberen waard!
Steps
1
Done
|
Kook de spinazie gaar. Laat deze daarna uitlekken in een zeef, zodat het meeste water uit de spinazie is. |
2
Done
|
Doe het gehakt in een kom. Verkruimel de beschuiten erbij, pers de knoflook fijn en voeg deze toe aan het gehakt. Voeg ook de spinazie, het ei en de italiaanse kruiden toe. Kneed het goed door elkaar en maak er mooie ronde balletjes van. Ik druk ze een beetje plat, zodat je ze makkelijker kunt bakken. |
3
Done
|
Kook in 1 pan de spaghetti gaar. |
4
Done
|
|
5
Done
|
Hierna kun je de spaghetti serveren met de balletjes en saus! |