• Home
  • Warme chocolademelk
0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
500 ml halfvolle melk
75 gram melk chocolade
1 eetlepel cacaopoeder
snuf kaneel
bus slagroom
2 stukjes speculaas

Nutritional information

387 kcal
Calorieën
20.9 gram
Vet
11.7 gram
Eiwit
37.5 gram
Koolhydraten
1.2 gram
Vezels
Warme chocolademelk

Warme chocolademelk

  • 10 minuten
  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Zelf échte chocolademelk maken? Dat is echt supersimpel! Gezond is het niet, maar wel erg lekker in de wintertijd! Check snel het recept hieronder hoe je aan de slag kan.

Steps

1
Done

Verhit de melk in een pannetje. Als de melk warm is, voeg dan de chocolade stukjes toe en laat dit al roerend smelten.

2
Done

Voeg een schep cacaopoeder, kaneel en eventueel nog speculaas kruiden toe.

3
Done

Roer nogmaals goed de melk door met een garde, zodat je geen klontjes hebt. Giet de melk in glazen en spuit er (eventueel) een toef slagroom op, zo groot als maar kan ;). Garneer met wat speculaas kruimels en kaneel.

Geniet ervan!

4
Done

Voedingswaarden zijn per glas, inclusief toef slagroom & 1 speculaasje.

Romy Vossen

previous
Vanille bananenbrood: gezond, lekker, makkelijk
next
Zelf sushi maken
previous
Vanille bananenbrood: gezond, lekker, makkelijk
next
Zelf sushi maken

Add Your Comment