Ingredients
-
500 ml halfvolle melk
-
75 gram melk chocolade
-
1 eetlepel cacaopoeder
-
snuf kaneel
-
bus slagroom
-
2 stukjes speculaas
Directions
Zelf échte chocolademelk maken? Dat is echt supersimpel! Gezond is het niet, maar wel erg lekker in de wintertijd! Check snel het recept hieronder hoe je aan de slag kan.
Steps
1
Done
|
Verhit de melk in een pannetje. Als de melk warm is, voeg dan de chocolade stukjes toe en laat dit al roerend smelten. |
2
Done
|
Voeg een schep cacaopoeder, kaneel en eventueel nog speculaas kruiden toe. |
3
Done
|
Roer nogmaals goed de melk door met een garde, zodat je geen klontjes hebt. Giet de melk in glazen en spuit er (eventueel) een toef slagroom op, zo groot als maar kan ;). Garneer met wat speculaas kruimels en kaneel. Geniet ervan! |
4
Done
|
Voedingswaarden zijn per glas, inclusief toef slagroom & 1 speculaasje. |