• Home
  • Winter havermout
0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
250 ml halfvolle melk
4 eetlepels havermout
1 theelepel koek en speculaaskruiden
1 theelepel kaneel
klein handje kruidnoten

Nutritional information

263 kcal
Calorieën
7.1 gram
Vet
12.1 gram
Eiwit
36.9 gram
Koolhydraten
1.8 gram
Vezels
Winter havermout

Winter havermout

  • 10 minuten
  • Serves 10
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Zelf eet ik niet vaak havermout, maar dit is wel een hele lekkere winter variant! Zeker een receptje om zelf eens te maken.

Steps

1
Done

Breng de melk met de havermout aan de kook in een pannetje. Vroeg al snel de kaneel & speculaaskruiden toe. Als de melk kookt, zet je het vuur klein en blijf je doorroeren totdat jij de havermout een goede textuur vindt hebben.

2
Done

Schep de havermout in een kommetje en garneer met wat jij maar lekker vindt! Pepernootjes, rode bessen, rozijnen, alles kan!

Enjoy!

3
Done

Voedingswaarden zijn met 1 handje kruidnoten (ongeveer 17 gram).

Romy Vossen

previous
Gevulde zoete aardappel
next
Vanille bananenbrood: gezond, lekker, makkelijk
previous
Gevulde zoete aardappel
next
Vanille bananenbrood: gezond, lekker, makkelijk

Add Your Comment