Een van mijn favoriete hapjes om te maken voor een verjaardag of andere gelegenheid met veel mensen zijn wrap rolletjes. Je kan ze met vanalles en nog wat maken, maar eentje die altijd goed in de smaak valt is met carpaccio, parmezaanse kaas wat pesto & rucola.
Nu heb ik bijna al het hele recept verklapt, maar maak 'm vooral. Daar krijg je geen spijt van! P.S. De voedingswaarden zijn per wrap (5-6 stukjes)
Stap 1: Pak een wrap en besmeer een kant met een flinke eetlepel pesto.
Stap 2: Verdeel hierover de helft van de carpaccio, de pijnboompitjes, Parmezaanse kaas & rucola.
Stap 3: Als je ze direct wil gebruiken, kun je de wrap oprollen. 5 cocktailprikkertjes op de bovenkant er doorheen steken en in 5 - 6 stukken snijden. Mocht je ze later willen gebruiken, wikkel ze dan (opgerold) in huishoudfolie en bewaar in de koelkast.
Calorieën: 388 kcal Totaal vet: 16 g Totaal koolhydraten: 33 g Voedingsvezel: 2.4 g Proteïne: 25 g