Print opties:

Wrap rolletjes

Een van mijn favoriete hapjes om te maken voor een verjaardag of andere gelegenheid met veel mensen zijn wrap rolletjes. Je kan ze met vanalles en nog wat maken, maar eentje die altijd goed in de smaak valt is met carpaccio, parmezaanse kaas wat pesto & rucola.

Nu heb ik bijna al het hele recept verklapt, maar maak 'm vooral. Daar krijg je geen spijt van! P.S. De voedingswaarden zijn per wrap (5-6 stukjes)

Servings 10
Ingrediënten
    Cupcakes
  • 2 middelgrote wraps
  • 100 grammen carpaccio
  • 30 grammen Parmezaanse kaas
  • 20 grammen pijnboompitjes
  • 2 eetlepels groene pesto
  • handje rucola
Bereidingswijze
  1. Stap 1: Pak een wrap en besmeer een kant met een flinke eetlepel pesto.

  2. Stap 2: Verdeel hierover de helft van de carpaccio, de pijnboompitjes, Parmezaanse kaas & rucola.

  3. Stap 3: Als je ze direct wil gebruiken, kun je de wrap oprollen. 5 cocktailprikkertjes op de bovenkant er doorheen steken en in 5 - 6 stukken snijden. Mocht je ze later willen gebruiken, wikkel ze dan (opgerold) in huishoudfolie en bewaar in de koelkast.

Voedingswaarden

Calorieën: 388 kcal Totaal vet: 16  g Totaal koolhydraten: 33  g Voedingsvezel: 2.4 g Proteïne: 25  g 

Romy Vossen
Een echte foodie!

Hi, mijn naam is Romy en ik ben diëtist, productontwikkelaar én sta ook nog eens onwijs graag in de keuken! Koken & bakken is onwijs makkelijk en ik hoop mensen te inspireren tot het maken van heerlijke gerechten die ook nog eens makkelijk zijn én meestal ook gezond! Daarnaast houd ik onwijs van reizen en ook daarover deel ik graag mijn tips met jou!