• Home
  • Zelfgemaakte guacamole
0 0
Zelfgemaakte guacamole

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
2 stuks avocado
Halve rode ui
1 limoen
1 tomaat
Peper & zout

Nutritional information

749 kcal
calorieën
70.6 gram
vet
7.8 gram
eiwit
11.6 gram
koolhydraten
17.3 gram
vezels

Zelfgemaakte guacamole

Voor iets meer pit, kun je een halve rode peper toevoegen!

  • 5 min
  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Een guacamole kan bij een gerecht (zoals de pulled chicken taco’s 😉), bij nacho’s of gewoon als lekkere dip! Ik heb dit top recept van een oud collega en wil het graag delen!

Steps

1
Done

Snijd de avocado’s doormidden, verwijder de pit en schep met een lepel de avocado uit de schil. Doe dit in een bakje en prak dit met een vork fijn.

2
Done

Snipper de halve rode ui en snijd de tomaat in kleine blokjes.

3
Done

Voeg het limoensap, de ui en de tomaten toe aan de avocado.

4
Done

Proef de guacamole en voeg naar smaak wat zout en peper toe.

Romy Vossen

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Pasta met truffeltapenade
next
Easy groentenpizza
previous
Pasta met truffeltapenade
next
Easy groentenpizza

Add Your Comment