Tomaten quiche
Een van mijn favoriete gerechten om te serveren bij een brunch of als hartige snack op feestjes is deze heerlijke tomaten quiche. Het leuke aan quiches is dat je er eindeloos mee kunt variëren, maar deze combinatie van tomaten, kaas en het bekende krokante korstje is een succes.
Tomaten quiche
Ingrediënten
Cupcakes
Bereidingswijze
-
Stap 1: Pak een wrap en besmeer een kant met een flinke eetlepel pesto.
-
Stap 2: Verdeel hierover de helft van de carpaccio, de pijnboompitjes, Parmezaanse kaas & rucola.
-
Stap 3: Als je ze direct wil gebruiken, kun je de wrap oprollen. 5 cocktailprikkertjes op de bovenkant er doorheen steken en in 5 - 6 stukken snijden. Mocht je ze later willen gebruiken, wikkel ze dan (opgerold) in huishoudfolie en bewaar in de koelkast.
Calorieën: 505 kcal Totaal vet: 31 g Totaal koolhydraten: 49.99 g Voedingsvezel: 2.3 g Proteïne: 21 g